Mehmet Emin Yurdakul Ortaokulu

Vizyon: Evrensel ve insani değerleri içselleştirmiş özgün bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bizler; Öğrencilerimizin, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bilgili, becerikli, kendine güvenen, ileriyi gören, geçmişine ve geleceğine sahip çıkan, demokratik lider özelliklerine sahip, insan haklarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, bilim ve teknolojiyi etkili kullanan bireyler olarak yetişmeleri için varız.

Başarılar: Spor  2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Küçük Erkekler Atletizm İl Birinciliği,  2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Küçük Erkekler Atletizm İl Birinciliği,  2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Küçük Erkekler Atletizm İl Üçüncülüğü,  2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Yıldız Erkekler Atletizm İl İkinciliği,  2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Futbol Yıldız Erkekler İlçe Üçüncülüğü.  2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Karate Branşında Türkiye Üçüncülüğü,  2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Karate Branşında İl Birinciliği,  2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Karate Branşında İl İkinciliği,  2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Karate Branşında İl Üçüncülüğü. Sanat  2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Şiir Olimpiyatları İlçe Birinciliği.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.45-15.20
Servis Bilgisi: -
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Futbol.
Bilimsel Etkinlikler: 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Tübitak Projesi.
Proje Çalışmaları: Akran Zorbalığında AB Yaklaşımını Öğreniyoruz(Okul Eğitimi Personel Hareketliliği-KA101).
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: Yürüttüğümüz Çalışmalarımız  Değerler Eğitimi Projesi,  Sosyal ve Kültürel Geziler(Tiyatro, Müze Gezileri),  Meslek Tanıtım Faaliyetleri ve İlgili Kuruluşlara Gezi.

WEB - https://mehmeteminyurdakuloo.meb.k12.tr

Adres - MEHMET EMİN YURDAKUL ORTAOKULU ÇAMLICA MAH. 141 Ç Sok. NO.2 YENİMAHALLE / ANKARA Eposta. yurdakulmehmetemingmail.com

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri -

Ulaşım •KIZILAY-BATIKENT METRO HATTI :Kızılay-Batıkent Metro Hattı kullanılarak "Hastane" durağında inmeniz gerekmektedir. •ÇAMLICA MAHALLESİ-METRO RİNG SERVİSİ:Hastane metro istasyonunun önünden Çamlıca Mahallesi ring otobüsüne binerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca 220-297 numaralı Halk otobüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe merkezinde